وی پس از طی دوران طفولیت، قدم به سنگر علم و دانش نهاد و تحصیلاتش را تا اخذ مدرک دیپلم ادامه داد و سپس به استخدام نیروی دریایی ارتش در آمد.
او در طول خدمتش در سال ۱۳۵۶ در رشتهی زبان انگلیسی و مدیریت بیمه در دانشگاه تهران پذیرفته شد و مدرک کارشناسی گرفت و جهت ادامهی تحصیل، از طرف نیروی دریایی ارتش به انگلستان اعزام و موفق به اخذ مدرک لیسانس در رشته ی برق و الکترونیک گردید.
فرزین در بازگشت به میهن و در سال ۱۳۶۰ به عنوان مهندس تکنسین ناو در پایگاه یکم نداجا در هرمزگان مشغول به خدمت شد و در طول دوران جنگ تحمیلی در منطقهی خلیج فارس همواره در نبردهای دریایی حضوری فعال داشت.
شهید افسری با دانش و متعهد بود که در سال ۱۳۶۶ یک پروژه اختراع علمی را در حوزه ی تخصصی خود به ثبت رساند. سرانجام این شهید والامقام در تاریخ 67/1/29 و همزمان با روز ارتش، در درگیری با ناو آمریکایی در خلیج فارس به شهادت رسید.
شهید حشمتالله اکبری
ولادت: 28/8/15
شهادت: 60/7/3
شهید حشمت الله اکبری در تاریخ 28/8/15 در یکی از روستای منطقه کربال از توابع شهرستان شیراز و در خانوادهای روستایی متولد شد.
پنج سال از بهار زندگیش بیشتر نگذشته بود که به شیراز مهاجرت کردند و پس از طی دوران طفولیت، راهی مدرسه شد. مدتی بعد به دلیل مشکلاتی که بر سر راهش بود از ادامهی تحصیل بازماند و به حرفهی نقاشی ساختمان مشغول شد و بعد از شش سال تلاش در این عرصه، به استخدام ارتش درآمد.
او با گذراندن امتحانات کتبی، شفاهی و بدنی به مدت چهار ماه در مرکز پیاده، دوران آموزشی خود را طی نمود و پس از طی دورههای تخصصی و دورهی مخابرات، خدمت خود را در ارتش آغاز نمود.
حشمتالله در انجام وظایفش بسیار کوشا و وظیفهشناس بود و در کارش دقت و حساسیت چشمگیری داشت. او در تیپ۵۵ هوابرد به خدمت مشغول بود و در مدت ۱۵ سال خدمتش، ۹ سال را چترباز عادی و۶ سال را سقوط آزاد کار میکرد.
مدت ۱۲ سال از خدمت وی در ارتش میگذشت که تظاهرات میلیونی مردم علیه رژیم شاه شکل گرفت. رژیم طاغوت غافل از رادمردان و آزادگانی که در ارتش مشغول به خدمت بودند، سعی در مقابلهی ارتش با مردم را داشت؛ اما این خیالی بیش نبود. شهید در راهپیمایی ها با لباس شخصی به جمع تظاهرکنندگان می پیوست و در تاریخ ۲۱ و ۲۲ بهمن و در اوج مبارزات امت عليه رژیم به خانهها مراجعه و تقاضای دارو و کمکهای اولیه میکرد و در حمل مجروحین نیز فعالیت داشت.
خوشرویی یکی از خصوصیات اخلاقی او بود و بسیاری از مسائل را با طنز عنوان میکرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی و آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، وی به مدت دو ماه به کردستان و منطقهی پاوه اعزام گردید و پس از مدتی برای بار دوم به کردستان اعزام و مشغول نبرد گردید. بعد از یک ماه ماموریت به بندرعباس منتقل شد و سپس به علت علاقهای که به مناطق عملیاتی جنوب کشور داشت راهی جبههی دهلاویه شد. سرانجام این شهید والامقام در تاریخ 60/7/3 در منطقهی عملیاتی دهلاویه به آرزوی دیرینهاش که شهادت بود رسید و به خیل شهدای هشت سال دفاع مقدس پیوست.
پیکر پاک این شهید عزیز در گلستان دارالرحمهی شیراز مدفون گردید.
منبع: مجموعه آثار شهدای فاوا (مخابرات) ارتش جمهوری اسلامی ایران ؛ پایگاه اطلاع رسانی شهدای ارتش،1395 ، انتشارات سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جمهوری اسلامی ، تهران
انتهای مطلب