او با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد دانشنامه دفاع مقدس، گفت: استان فارس و شهر شیراز قطب علمی (فرهنگی) و نظامی ایران است و خوشبختانه تاکنون توانسته ایم تمامی عناوین مقالات دانشنامه با متخصصین و صاحب نظران استخراج و به تصویب برسانیم.
سرهنگ غلام نژاد ادامه داد: در حوزه شهدای شاخص ۳۸۱ نفر و در گروه نظامی ۲۶۶ یگان نظامی و در گروه جغرافیا به تعداد ۲۱۱ منطقه مشخص که جمع این موارد ۸۵۸ عنوان مقاله است.
او هدف از گردهمایی نویسندگان را، توجه به چهارچوب مقالات شهدا، گروه نظامی و جغرافیایی و گروه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دانست و بر توجه به معیار ارزیابی و فرایند تولید مقالات تأکید کرد.
نماینده فرماندهی ارشد آجا در تدوین دانشنامه دفاع مقدس فارس گفت: نویسندگان در حوزه نظامی و جغرافیا از صاحب نظران و پیشکسوتان فرهیخته دفاع مقدس هستند.
سرهنگ غلام نژاد اظهار کرد: این مقالات بایستی برابر شیوه نامه و فرمت استاندارد از نظر کمی و کیفی تهیه شود تا به هدف اصلی دانشنامه که همان ارائه محتوایی ارزشهای دفاع مقدس از جمله احیای فرهنگ شهادت و ایثارگری، انتقال علوم و معارف دفاع مقدس که قابل استفاده برای پژوهشگران-مستندسازان تاریخ نگاران دفاع مقدس همچنین اساتید و دانشجویان درس دفاع مقدس و مردم فرهیخته فارس و گردشگران داخلی و خارجی باشد.
او عنوان کرد: در این دانشنامه نقش و عملکرد یگانهای ارتش از جمله تیپ ۵۵ هوابرد، تیپ ۳۷ زرهی شیراز – پایگاه هوایی شهید دوران، گروه پدافند هوایی-مرکز آموزش پیاده و زرهی و پشتیبانی منطقه ۲ و شهدای نیروی دریایی و هوانیروز در استان فارس به خوبی مشخص میشود.
انتهای مطلب