انتقال به ستاد لشكر 21 حمزه و پايان خاطرات
برابر دستور لشكر اينجانب در مورخه 20/10/1368 به عنوان رئيس ستاد لشكر21 حمزه به قرارگاه لشكر منتقل شده و از عزيزان تيپ4 زرهي جدا شدم و سرهنگ صديق زاده[1] به جاي سرهنگ قهاري به عنوان فرمانده تيپ 4 تعيين و انتصاب مييابد.(نامبرده فقط از نظر نام خانوادگي با فرمانده سابق لشكر21 حمزه هم نام ميباشد).
پس از حضور در قرارگاه لشكر كه در منطقه عينخوش مستقر بود، به علت حجم زياد كار و انبوه مكاتبات عملياتي و اداري لشكر و با توجه به وسعت و گستردگي منطقه پدافندي لشكر (از تنگه ابوغريب تا چنگوله) و هماهنگيهاي مستمر ستاد لشكر با ردههاي بالا، همجوار و يگانهاي تابعه شديداً درگير شغلي شده و عملاً نتوانستم خاطرات خود را ادامه دهم و همين قدر خاطرنشان ميكنم پس از حدود 100 ماه مدت منطقه عملياتي در مورخه 14/11/1369 برابر دستور فرمانده لشكر ضمن حفظ شغل سازماني به عنوان سرپرست باقيمانده لشكر 21 حمزه به تهران اعزام گرديدم.
در پايان نگارشم درود خالصانه خود را نثار روح پرفتوح امام راحل خميني كبير و كليه شهداي جنگ تحميلي نموده و از خداوند متعال خواهانم كه همه آنها را با شهداي كربلا محشور نموده و شفاي عاجل و كامل به مجروحين و جانبازان گرانقدر عطا فرمايد.
سرتيپ سيروس لطفي عكس در سال 77 برداشت ميداني عمليات بيتالمقدس بهمراه هيأت معارف جنگ |
سرتيپ2 زرهي محمود فردوسي عكس دوران سرهنگي دوره دافوس سال 1363 |
سرتيپ2 جمشيدي (مربوط به برداشت ميداني عمليات بيتالمقدس همراه هيأت معارف جنگ در سال 1377)
|
سرتيپ2 علي رزمي (مربوط به برداشت ميداني عمليات بيتالمقدس همراه با هيأت معارف جنگ در سال 1377) |
عكسهاي تعدادي از شهداي گردان 220 تانك
منبع: از هویزه تا آتش بس، نوجوان، امرالله، 1388، ایران سبز، تهران
1. امير سرتيپ2 زرهي اسدالهصديقزاده افسري لايق و باكفايت و با اخلاص كه مدت طولاني در مناطق عملياتي در مشاغل فرماندهي حضور داشته و سپس به بازرسي نزاجا منتقل و بازنشسته شد.
انتهای مطلب