شهید صیادشیرازی افسری مؤمن، انقلابی، ولایی، لایق، بسیار باهوش و خودساخته بود. در ابتدای انقلاب اسلامی ایشان جوانی بود با حدود 34 سال سن و درجه سروانی در ارتش. باتوجه به التهاباتی که در منطقه غرب کشور اتفاق افتاد، داوطلبانه به غرب کشور رفت و با رشادتهایی که از خود نشان داد، بعد از مدت کوتاهی به عنوان فرمانده منطقه عملیاتی غرب معرفی شد.
بعد از سقوط هواپیمای سی130 در مهرماه سال 1360 و شهادت جمعی از فرماندهان، ایشان از طرف حضرت امام(ره) به عنوان فرمانده نیروی زمینی ارتش منصوب شدند. این انتصاب در زمانی انجام شد که درجه اصلی ایشان سرگرد بود.
در مدت پنج سال فرماندهی شهید صیادشیرازی در نیروی زمینی، تحولات اساسی و بنیادی زیادی در نیرو اتفاق افتاد. همینطور تحولات اساسی در روند جنگ ایجاد شد. ایشـان عملیـاتهای بـزرگ طریـقالقدس، فتـحالمبین و بیتالمقـدس و کلاً عملیاتهایی که برای دفع تجاوز دشمن انجام گرفت را فرماندهی کردند. در سال 1365 از نیروی زمینی جدا و به عنوان نماینده حضرت امام(ره) در شورای عالی دفاع معرفی شدند و در سالهای بعد هم به عنوان معاون بازرسی ستاد کل فرماندهی کل قوا و جانشین ستاد کل انجام وظیفه میکردند.
سرانجام ایشان در 21 فروردینماه 1378 توسط دو نفر از منافقین که در لباس رفتگر درآمده بودند، در درب منزل و در مقابل چشم فرزندش با پنج گلوله تیر که سه گلوله به سر و دو گلوله به گردن و شانه ایشان اصابت میکند در دم به شهادت میرسند. بعد از این حادثه گروهک منافقین بلافاصله ترور ایشان را بر عهده میگیرد و اعلام میکند چون ایشان از مهرههای نظام و از مسئولین نظام بودهاند، ترور شدند. بعد هم مراسم جشن میگیرند و در رسانههای خودشان هم پخش میکنند. البته شهید صیادشیرازی هم در کردستان و هم در جنگ تحمیلی به خصوص در عملیات مرصاد ضربه مهلکی به این گروهک وارد کرده بود و درواقع انتقام عملیات مرصاد و هشت سال دفاع مقدس را از ایشان گرفتند.
انتهای مطلب