سرتیپ سیدناصر حسینی، معاون هماهنگکننده هیئت معارف جنگ شهید صیادشیرازی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: حفظ دفاع مقدس باید به عنوان دغدغه اصلی جامعه و نسل جوان مطرح شود. باید به جایی برسیم که بتوانیم نقد کنیم، حرف بزنیم و صرفاً به بحث دفاع مقدس به عنوان یک حادثه تاریخی نگاه نکنیم.
وی افزود: باید به دفاع مقدس یک نگاه الگویی داشته باشیم و با مطرح کردن آن در دانشگاهها و مجامع علمی، این مدل را به عنوان یک الگو به دنیا معرفی کنیم. مردم ما از جنس انقلاب هستند و هر کدام میتوانند به سهم خود این الگوها را در نهادهایی که کار میکنند منتقل کنند.
جانشین اسبق فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: ما به دفاع مقدس صرفاً یک نگاه حماسی و تاریخی داریم و بخش مختصری از جامعه به آن میپردازد و بودجه کمی صرف ترویج آن میشود و لازمه اشاعه آن این است که توجه بیشتری به این حوزه داشته باشیم.
سرتیپ حسینی تصریح کرد: 34 روز در خرمشهر مقاومت کردیم، ولی پس از گذشت سالها هنوز به آن نقطه نرسیدیم که اگر دشمن مجدداً به خرمشهر حمله کند چگونه باید دفاع کنیم. ما حتی وقتی با جوانان خرمشهر صحبت میکنیم متوجه میشویم که آنها آشنایی جامع و کاملی با دوران دفاع مقدس ندارند و این نشان میدهد که در این زمینه کار نشده است.
معاون هماهنگ کننده هیئت معارف جنگ شهید صیادشیرازی اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در حقیقت سبک زندگی است که در آن نگاههای مادی مطرح نیست. 200 هزار نفر جانشان را فدای پیروزی این انقلاب کردند. اینکه آموزههای دینی و حماسی چگونه در وجود آنان تبلور پیدا کرد باید تبیین شود و این موضوع بیشک چیزی نبود غیر از اینکه شهدا و ایثارگران با آموزههای عاشورا و نهضت امام حسین(ع) انس گرفته بودند.
وی افزود: وقتی وصیتنامههای شهدا را مرور میکنیم میبینیم که آنان عاشق شهادت بودند و در تفکر غیرمادی در دوران طاغوت انقلاب کردند و ما وظیفه داریم که امروزه این آرمانها و ارزشها را در صدا و سیما و دانشگاهها نهادینه کنیم.
سرتیپ حسینی ادامه داد: در حال حاضر در رویارویی با جنگ فرهنگی و نرم هستیم و دشمنان نیز فعالانه در این عرصه کار میکنند و ما هم متقابلاً باید تولیدات فرهنگی خود را در زمینه دفاع مقدس بالا ببریم و ضعف خود را در بخش تولیدات فیلم، سریال و کتابهای حوزههای دفاع مقدس برطرف کنیم.
انتهای مطلب