وی دوران خردسالی و نوجوانی را در آغوش گرم خانواده سپری کرد و زمانی که به جوانی رشید و برومند تبدیل گشت به استخدام ارتش درآمد.
او یکی از رهروان پاک روحالله بود که تا آخرین نفس جنگید و تسلیم زورگویان و ایادی سرسپردهی آمریکا نشد.
حسن، سرپرستی رکن زاهدان را بر عهده داشت و در اوج طغیان ضد انقلاب در بلوچستان و زاهدان با تمام قدرت با آنها میجنگید و پیوسته از سوی آنها تهدید به قتل میشد. سرانجام این شهید عالیقدر در تاریخ 30/09/1358 در هنگام اذان ظهر روز جمعه به مقام عظمای شهادت دست یافت.
مزار مطهر این شهید گلگون کفن در بهشت رضای شهرستان مشهد، زیارتگاه عاشقان راه حق و حقانیت گردیده است.
شهید قربان ارجمند
ولادت: 21/9/28
شهادت: 65/1/12
وصیت نامه
به نام خدای بزرگ و آفرینندهی تمام کرات و موجودات جهان. اینجانب، قربان ارجمند، فرزند عباس به شماره شناسنامه 122، محل تولد حوزهی پنج قوچان، وصیت مینمایم در صورت شهادت یا فوت بر اثر جنگ تحمیلی، همسرم به نام بتول پاسبان، فرزند منوچهر به عنوان سرپرست خانوادهام تا رسیدن فرزندانم به سن قانونی، برابر مقررات و قوانین شارع اسلامی میباشد. خرج و مخارج زندگی اینجانب متعلق خانوادهام بوده و هیچ احدی حق تصرف یا تکدی اموال متعلق به ما نداشته و در صورت فوت، کلیهی مخارج را از اموالم برایم خرج نمایید.
در صورت استطاعت مالی، فرزندم امیر ارجمند به مکه مکرمه مشرف گردد و در صورتی که نامبرده تمایل نداشته باشد، فرزندم امین ارجمند این کار را برایم انجام دهد.
در پایان پدر، مادر، برادر، خواهر هیچ کدام حق دخالت در امور زندگی مرا نداشته و تنها همسرم وصی زندگی و فرزندانم بعد از من می باشد.
والسلام
ستوانیار سوم مخابرات قربان ارجمند
شهید غلامرضا ارغون
ولادت: 45/4/5
شهادت: 65/11/27
شهید غلامرضا ارغون، فرزند ابراهیم در سال ۱۳۴۵ در خانوادهای مذهبی و کشاورز در روستای ارباب از توابع زابل متولد شد.
وی دوران شیرین کودکی را سپری نمود و با رسیدن به سن علم آموزی، راهی مدرسه شد و مقطع ابتدایی را در روستای زادگاهش سپری نمود و پس از آن به دلیل نبود امکانات و علاقهاش به تحصیل با پای پیاده به بخش مرکزی بنجار میرفت و توانست تحصیلات خود را تا أخذ مدرک سیکل ادامه دهد.
او علاقه ی زیادی به ائمه اطهار و حضرت امام داشت و عاشق ولایت بود و همیشه نام امامان عالی را بر زبان میآورد.
غلامرضا با علاقهای که به جبهه و جنگ داشت به استخدام نیروی زمینی ارتش درآمد و پس از طی دورهی آموزشی به صورت داوطلبانه راهی میادین نبرد حق علیه باطل شد.
وی سه بار به جبهه اعزام شد که مدت دوازده ماه به طور بسیجی و بار آخر از طریق ارتش جمهوری اسلامی ایران به جبهه اعزام گردید.
سرانجام این شهید گلگون کفن در منطقه ی عملیاتی شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره مجروح و پس از مدت ده روز حضور در بیمارستان ۵۰۱ ارتش در تهران در تاریخ 65/11/27 به ندای حضرت حق لبیک گفت و نامش در طومار شهدای هشت سال دفاع مقدس نقش بست.
پیکر مطهر این شهید عزیز در گلزار شهدای ده ارباب شهرستان زابل مدفون گردید.
وصیتنامه:
هرگز برای شهادتم گریه نکنید؛ چون خودم به خواست و انتخاب خودم به جبهه و خط اول رزم میروم تا خداوند شهادت را نصیبم گرداند.
منبع: مجموعه آثار شهدای فاوا (مخابرات) ارتش جمهوری اسلامی ایران ؛ پایگاه اطلاع رسانی شهدای ارتش،1395 ، انتشارات سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جمهوری اسلامی ، تهران
انتهای مطلب