سرتیپ صدیق از سال1362، با پیشنهاد آیتالله خامنهای بهعنوان رئیسجمهور و رئیس شورای عالی دفاع به حضرت امام خمینی(ره) بهعنوان فرمانده کل قوا، پس از سرتیپ معین پور، فرمانده نیروی هوایی شد.
وی پس از انتصاب به فرماندهی نیروی هوایی طی گفتوگویی عنوان کرد: «با الهام از رهنمودهای فرمانده کل قوا؛ امام خمینی که همواره خواهان ارتش مکتبی و قدرتمند و منضبط بوده و هستند، در این نیرو قبلا برنامهریزیهای لازم شده و ما نیز ادامهدهنده آن خواهیم بود.»
در دوران فرماندهی سرتیپ صدیق بر نیروی هوایی، عملیات های بزرگی مانند خیبردر اسفند 1362، بدر در اسفند1363، والفجر8 در بهمن 1364 وعملیات های کربلا4 و 5 در دیماه 1365 در جبهههای جنگ به اجرا درآمد که این نیرو و بالطبع شخص ایشان سهم چشمگیری در این عملیات ها داشتند. با توجه به آنکه در آن زمان هنوز پدافند هوایی بخشی از نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود، در عملیات والفجر8 که منجر به تصرف شبهجزیره فاو شد، نیروی هوایی با فرماندهی سرتیپ صدیق و ابتکار و خلاقیتهای بزرگمردانی چون شهید منصور ستاری و شهید عباس بابایی یکی از شاهکارهای دوران جنگ را رقم زدند که آن سرنگونی 70 فروند از .پیشرفته ترین هواپیماهای موجود جهان در نیروی هوایی ارتش عراق بود.
از دیگر اقدامات تحسینبرانگیز نیروی هوایی ارتش در دوران فرماندهی سرتیپ صدیق پایهگذاری جهاد خودکفایی در نیروی هوایی بهعنوان اولین جهاد خودکفاییهای ارتش بود که موجب برکات بیشماری نهتنها در این نیرو بلکه در سراسر ارتش گردید.
سرتیپ خلبان هوشنگ خلبان هوشنگ صدیق پس از پایان جنگ تحمیلی، مدتی در وزارت دفاع و ستاد کل نیروهای مسلح و پسازآن نیز در برخی از شرکتهای هواپیمایی مشغول فعالیت شد. وی مدیرعاملی شرکتهایی مانند چابهار، کاسپین و در اواخر عمر بابرکتش نیز مدیرعاملی هواپیمایی زاگرس را بر عهده داشت.
هرچند امثال مرحوم صدیق بویژه برای نسل جدید ناشناختهاند و مجاهدتهای خالصانه آنها چندان مطرح نشده است، اما بدون شک اجر و مزدشان در نزد حضرت حق محفوظ ومضبوط است.
هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم ایشان و نیز فرماندهی و آحاد کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای آن مرحوم از درگاه حضرت باریتعالی اجر جزیل مسئلت می نماید.
روانش شاد و راهش مستدام باد.
انتهای مطلب